Voor onze nieuwe locatie bij basisschool Avonturijn in Vlaardingen zijn wij voor het aankomend schooljaar op zoek naar een nieuwe collega pedagogisch medewerker Tussenschoolse Opvang (TSO) voor 1 uur op vrijdag.

Is (laten) spelen je vak en kinderen iets extra’s meegeven je passie? Dan geeft TSO Avonturijn jou graag die kans! Avonturijn is een moderne, open, christelijke school waar iedereen van harte welkom is.
Het team geeft alle kinderen de kans zich binnen hun mogelijkheden te ontwikkelen. Vanuit een sfeer van openheid en respect voor elkaar probeert ze inhoud te geven aan het onderwijs. Het is belangrijk dat leerkrachten, ouders en kinderen op een respectvolle manier met elkaar omgaan en rekening houden met de normen en waarden van onze samenleving. De leerlingen zijn afkomstig uit allerlei verschillende culturen. Hun leefwereld speelt zich voornamelijk af rond school en thuis.

Wat ga je doen?
Om het beste uit de kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar te halen bied je tijdens het buitenspelen activiteiten aan die aansluiten bij de thema’s van school om zo de kinderen extra te ondersteunen en te stimuleren. Om die reden zetten we in op een nauwe samenwerking en afstemming die we de komende tijd gezamenlijk gaan opbouwen. Het eetmoment verzorgt de school zelf.

Wat vragen wij van jou?
- Je volgt op dit moment een relevante MBO/HBO opleiding of je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma niveau 4 of HBO-diploma PABO, Pedagogiek en/of SPH.
- Bij voorkeur in het bezit van een certificaat Taal 3F.
- Mocht je een extra talent hebben op het gebied van sport en spel, dansen, creativiteit o.i.d., dan benutten we jouw talent graag.

Wat biedt KomKids jou?
- We bieden een contract voor een schooljaar van 4 uur in de week waarbij je tijdens de schoolweken vier dagen van 1,25 uur werkt. In vakanties en op roostervrije dagen is er geen TSO.
- Wanneer je een relevant diploma hebt is het ook mogelijk om deze TSO-uren te combineren met uren in de buitenschoolse opvang.
- Salaris volgens CAO Kinderopvang.
- een dynamische organisatie;
- werkbegeleiding en scholing vanuit de centrale organisatie;
- uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, collectieve zorgverzekering waaraan je kunt deelnemen en je krijgt een KomKids Familiepas; hiermee krijg je bij verschillende organisaties in de regio leuke kortingen en profiteer je van speciale acties.

Locatieadres:
Avonturijn
Van Hogendorplaan 1027
3135 BK Vlaardingen

Interesse?
Ben jij de medewerker die wij zoeken en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Wil jij deze uitdaging aangaan? Mail dan zo snel mogelijk jouw CV met motivatie naar personeelszaken@komkids.nl o.v.v. Pedagogisch medewerker TSO Avonturijn.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contract op met Helma van de Staaij, zij is Coördinator Tussenschoolse Opvang, per mail: tso@komkids.nl of bel: 06-41839253