Met jouw passie om te verzorgen en het plezier dat je beleefd aan kinderen maken dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Een fijne, gezellige en vooral opgeruimde sfeer vind jij belangrijk. En is er hulp nodig met het snijden van het fruithapje of op een andere locatie, dan schiet jij zonder twijfel te hulp. Jij maakt iedere dag voor onze kinderen en je collega’s zo fijn mogelijk!

En daarom zoeken wij een nieuwe Huishoudelijk Medewerker! Een flexibele medewerker die 15 tot 20 uur per week ervoor zorgt dat alles er tiptop uitziet.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiast en sociaal persoon, die elke dag met een goed humeur opstaat. Je houdt ervan als alles opgeruimd en netjes is. Je hebt een actieve werkhouding en kan zelfstandig te werk gaan. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn in overleg, maar een vroege start om 6.00 uur is mogelijk en vind je niet vervelend.

Je gaat aan de slag bij verschillende locaties van KomKids, je bent dus flexibel inzetbaar. Nee, je hoeft gelukkig geen een pilates koning of koningin te zijn. Wel zijn we flexibel in onze opvang en dus ook flexibel in ons werk. Omdat het kan voorkomen dat je op verschillende tijdstippen gaat reizen tussen de locaties is het handig als je beschikt over eigen vervoer. Heb je deze niet, geen punt, dan staat er een werkfiets voor je klaar.

Waar ga je werken?
Op diverse kinderopvang-locaties in Schiedam & Vlaardingen. Ze zijn allemaal verschillend in grootte. Sommige locaties hebben 2 ruimtes, andere hebben meerdere ruimtes verdeeld over 2 verdiepingen.

Jouw nieuwe team
Doordat je op verschillende locaties werkt heb je veel collega’s. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Daarom zoeken we ook een échte teamspeler die zelfstandig is en proactief te werk gaat.

Wat bieden wij jou? 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Huishoudelijk Medewerker voor meer informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Huishoudelijk Medewerker? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.