Draag jij kinderen een warm hart toe? Ben je creatief en op zoek naar een plek waar je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, omdat je daar zoveel voldoening uithaalt?

Voor Kindcentrum ElisaKids in Rotterdam-Zuid zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 20-32 uur per week komt versterken. Het is een dubbele functie, want je bent zowel Pedagogisch Professional BSO voor KomKids als Onderwijsassistent voor de Elisabethschool.

Wie ben jij?
Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen. Zo ben je naast Pedagogisch Professional ook Onderwijsassistent waardoor je naast je KomKids-uren meehelpt in de klas.

Wat doet een Onderwijsassistent? 
Elk kind is anders en verdient persoonlijke aandacht. Als Onderwijsassistent begeleid je kinderen zowel in groepjes als één op één. Je ondersteunt de leerkracht, maar hebt ook je eigen taken. De kinderen kunnen met al hun vragen en voor steun bij jou terecht. Je maakt onderdeel uit van een hecht en vast team waarbij jij een belangrijke bijdrage levert. Als Onderwijsassistent verminder namelijk niet alleen de werkdruk van leerkrachten, maar ben jij dé ondersteunende factor voor kinderen in hun leerproces.

Waar ga je werken?
Kindcentrum ElisaKids en de Elisabethschool zitten in hetzelfde gebouw en vind je in Rotterdam-Charlois. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van alle mogelijkheden die het schoolgebouw biedt: zo kunnen kinderen hun energie kwijt in de hypermoderne gymzaal of spelen we op de afgesloten speelplaats. Ook de omgeving van de locatie biedt veel mogelijkheden: we hebben een mooi buitenplein, een abonnement voor de naastgelegen speeltuin Charlois en zitten vlak bij het mooie Zuiderpark en in theater Zuidplein zijn we niet te missen.

Jouw nieuwe team
Het team bij ElisaKids is relatief klein en start, als het uitkomt, het liefst de dag met elkaar onder het genot van een kopje thee of koffie. We zijn een team dat echt met elkaar op één lijn zit en altijd open staat voor een gesprek. Met elkaar bespreken we de verschillende kinderen, onze afspraken en hoe we hiermee omgaan tijdens BSO-tijd. Door deze transparante en heldere communicatie kunnen we goed samenwerken en is er een relaxte werksfeer. Om het activiteitenprogramma te vullen, draagt iedereen een eigen thema aan zoals proefjes, bakken of sporten. Nieuwe talenten zijn dus altijd van harte welkom, want die kunnen we goed gebruiken voor de variatie van de activiteiten.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op de Locatiemanager Geert via 06-82729483 of geertvanthull@komkids.nl

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij Kindcentrum ElisaKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar het vacatureoverzicht