Voor onze spiksplinternieuwe, nog te bouwen, locatie IKC Vindingrijk in Maassluis zoeken wij vanaf augustus 2023 een Pedagogisch Professional Hele Dagopvang (HDO) voor 20-36 uur per week. Deze uren worden verdeeld over 5 dagen.

Wie ben jij?
Zonder twijfel maakt werken met jonge kinderen jou dolgelukkig. Aangezien jij onder andere ook werkt met baby’s ben je een rustig, zorgzaam, zorgvuldig en vooral een geduldig persoon. Als een ervaren en zelfverzekerde collega ben jij in staat een dragende rol op je te nemen binnen het team. Je durft met ideeën te komen en deze ook samen met je collega’s uit te voeren. Je bent flexibel, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden.

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken op onze spiksplinternieuwe locatie, IKC Vindingrijk, in Maassluis. De wijk Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is landelijk, groen en waterrijk. IKC Vindingrijk wordt een groene en vrolijke locatie in een hypermodern gebouw. Met de centrale plaats in de wijk is het automatisch het hart van bruisend leven in de buurt. Een gezellige plek waar kinderen van 0 - 12 jaar elke dag van alles kunnen beleven.

De bouw van IKC Vindingrijk moet nog starten, dus je bent vanaf de eerste steen betrokken bij de bouw van deze locatie! Vindingrijk wordt onze grootste KomKids-locatie met een BSO en 7 groepen Kinderopvang. Vanaf 21 augustus 2023 start IKC Vindingrijk op een tijdelijke locatie met één BSO-groep en twee HDO-groepen. Deze locatie groeit en bloeit de aankomende jaren!

Ontwikkelingen
Omdat je eerst op de tijdelijke locatie start met een aantal groepen, worden je uren stap voor stap uitgebreid van 20 uur tot minimaal 32 uur als het nieuwe kindcentrum gereed is.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature van Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional HDO Vindingrijk? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht