Voor onze locatie IKC Vindingrijk in Maassluis zoeken wij een Pedagogisch Professional Hele Dagopvang (HDO) voor 32 uur per week, je werkdagen zijn maandag t/m donderdag. Je komt te werken op een peutergroep met kinderen van 2 tot 4 jaar.

Wie ben jij?
Zonder twijfel maakt werken met jonge kinderen jou dolgelukkig. Als een ervaren en zelfverzekerde collega ben jij in staat een dragende rol op je te nemen binnen het team. Je durft met ideeën te komen en deze ook samen met je collega’s uit te voeren. Je bent flexibel, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden.

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken op onze nieuwste locatie IKC Vindingrijk in Maassluis. De wijk Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is landelijk, groen en waterrijk. IKC Vindingrijk wordt een groene en vrolijke locatie in een hypermodern gebouw. Met de centrale plaats in de wijk is het automatisch het hart van bruisend leven in de buurt. Een gezellige plek waar kinderen van 0 - 12 jaar elke dag van alles kunnen beleven.

De bouw van IKC Vindingrijk moet nog starten, dus je bent vanaf de eerste steen betrokken bij de bouw van deze locatie! Vindingrijk wordt onze grootste KomKids-locatie met een BSO en 7 groepen Kinderopvang. Vanaf augustus 2023 is IKC Vindingrijk gestart op een tijdelijke locatie aan de Burgemeester Wesselinkstraat in Maassluis met één BSO-groep en twee Hele Dagopvang (HDO)-groepen. Deze locatie groeit en bloeit de aankomende jaren!

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Soraya via sorayavandalen@komkids.nl of 06-82155491.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature van Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional HDO Vindingrijk? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht