Voor onze KomKids-locatie IKC ‘t Palet in Vlaardingen zoeken wij voor de Hele Dagopvang een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 24-36 uur per week komt versterken. De functie is flexibel en dat betekent dat jouw werkdagen niet in steen geschreven staan, maar in overleg (van ma-vrij) worden bepaald. Jij bent dus ook flexibel en vervuld gedurende een week verschillende diensten. Ook lijkt het je leuk om eens bij te springen bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) en de Peuterspeelzaal (PSZ).

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren, enthousiaste en energieke collega die in staat is een dragende rol op zich te nemen in een team. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Werken met kinderen in de leeftijd 0 tot en met 4 jaar vind je leuk en je bent niet bang bent om initiatief te nemen. Om onderdeel te worden van het HDO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Bij voorkeur ben jij VVE-gecertificeerd aangezien dit een voorwaarde is om in Vlaardingen in de HDO te werken. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er gezamenlijk gekeken naar certificeringsmogelijkheden.  

Waar ga je werken?
IKC `t Palet is een leuke, gezellige en uitdagende locatie waar drie groepen Hele Dag Opvang, vier groepen Buitenschoolse Opvang en tien dagdelen Peuterspeelzaal zijn. We zijn een Integraal Kind Centrum en delen het gebouw met Middin en basisschool ‘t Palet. In de grote centrale hal starten alle HDO-groepen de dag en sluiten deze daar ook weer af. Hierdoor werk je niet alleen met je naaste collega’s, maar ook veel met die van de andere groepen.

Bij IKC ‘t Palet houden we van ondernemen en om met de kinderen op stap te gaan. We boffen dan ook met de verschillende uitwijkmogelijkheden in de buurt. Bijvoorbeeld naar het Hof, de speelplaats vlak bij de Broekpolder of een uitstapje naar het museum of de bibliotheek.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?

Jouw nieuwe team
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en kinderen. Team IKC `t Palet is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap is niet weg te denken op de werkvloer.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker HDO  voor IKC ‘t Palet ? Mail  jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Marriena via marrienaackon@komkids.nl of 06-107 64 379.