Voor onze Kidslocatie De Beestenboel zoeken wij een Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO) voor gemiddeld 12 uur per week die ons team komt versterken. Jouw uren worden verdeeld over 3 dagen: maandag, dinsdag, donderdag. Alle dagen werk je van 14.30 - 18.00 uur.

Wie ben jij?  
Jij bent een enthousiaste, actieve en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

Waar ga je werken?  
BSO Beestenboel bevindt zich in een indoor speelparadijs in Vlaardingen en is 16 september 2019 gestart. De BSO is voor de huidige KomKids-kinderen van de locaties: HoeksteenKids en PaletKids. De kinderen mogen zich voor 1 dag in de week inschrijven. Op deze manier kunnen we alle kinderen van de kans geven om te kunnen klimmen en klauteren bij BSO Beestenboel.

Met een klimtoren, ballenbak, trampolines en voetbalarena beleef je hier wekelijks nieuwe avonturen met de kinderen. Met mooi weer pak je de bakfiets en breng je makkelijk een bezoek aan de speeltuin in de buurt.
Samen met de kinderen heb je een eigen vaste plek waar je gezamenlijk lekker eet en drinkt. Ook biedt deze plek gelijk de mogelijkheid tot andere activiteiten zoals spelletjes en knutselwerken of als een kind juist even geen zin heeft in geklauter. Op dit moment vindt het vervoer van de kinderen plaats met de bakfiets, waardoor je 6 kinderen in totaal hebt. Zodra de BSO Bus (voorheen Stint) weer mag rijden wordt de capaciteit opgevoerd naar 20 kinderen en wordt de verdeling van de locaties opnieuw bepaald.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij BSO Beestenboel

Jouw nieuwe team 
Op dit moment sta jij alleen op de groep, omdat je 6 kinderen in totaal hebt. Als de capaciteit wordt opgevoerd krijg je een vaste collega waarmee je samen spart en het activiteitenprogramma opstelt.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO Beestenboel? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl.
Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

<- Terug naar vacatureoverzicht.