Voor onze Buitenschoolse Opvang (BSO) AlliantieKids zoeken wij een Pedagogisch Professional die ons team komt versterken voor 16 uur per week, verdeeld over 3 dagen; maandag, dinsdag en donderdag. 

Wil je liever meer werken? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Je kunt altijd invallen voor collega's en meer werken in de vakanties. Door de jaarurensystematiek kunnen we meer uren in je contract afspreken. Tijdens ons zomervakantieprogramma SummerKids staan we 6 weken lang voor de BSO-kinderen klaar van maandag tot en met vrijdag en ondernemen we allerlei activiteiten. Ook in de andere reguliere vakanties bieden we vakantieopvang aan. Lijkt je dit leuk? Geef dit aan tijdens je sollicitatie.

Wie ben jij?  
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Een sportieve achtergrond is geen must, maar biedt de kinderen zeker wat extra’s.  

Waar ga je werken?   
AlliantieKids is een thema BSO-locatie die geheel in het teken staat van turnen en bewegen. De locatie is gevestigd in het gebouw "De Basis" van Turnvereniging Alliantie in Schiedam-Noord. Door onze samenwerking met de turnvereniging kunnen kinderen meedoen met de reguliere turntrainingen tijdens BSO-tijden. De ruimte boven de turnzaal, is helemaal ingericht als BSO-locatie en hier worden ook nog andere activiteiten aangeboden. Dus als kinderen liever willen spelen, lezen of knutselen dan kan dat ook.   
 
Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij BSO-locatie AlliantieKids

Jouw nieuwe team  
De groep bij AlliantieKids bestaat uit gemiddeld 16 kinderen en daardoor is het team waarin je terechtkomt ook relatief klein. Het team bestaat uit 2 Pedagogische Professionals. Jij vormt samen met jouw collega dus het team van AlliantieKids. Door de kleinschaligheid van de locatie bouw je snel een persoonlijke band op met elkaar én de kinderen, waardoor je goed kan inspringen op hun behoeften.  

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl of 06-13021071.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij AlliantieKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar het vacatureoverzicht