Voor onze Buitenschoolse opvang (BSO) De Volkstuin zoeken wij een Pedagogisch Medewerker die ons team komt versterken voor 9 uur per week, verdeeld over 3 dagen. Jouw uren worden verdeeld over 3 dagen: maandag, dinsdag en donderdag. De BSO staat compleet in het teken van de natuur, dus jij vindt het heerlijk om buiten op avontuur te gaan en hebt ongetwijfeld groene vingers.

Wil je graag meer uren werken? Dat vinden wij alleen maar fijn. Samen met jouw nieuwe Locatiemanager Jacqueline bekijk je wat er mogelijk is binnen de verschillende opvangsoorten die de Kidslocaties bieden.

Wist je dat?
Bij KomKids is op 16 september 2021, de dag van de Pedagogisch Medewerker, de nieuwe functienaam geïntroduceerd: Pedagogisch Professional. Een functienaam die nog meer eer doet aan de kwaliteiten die jullie elke dag weer meebrengen. Want de Pedagogisch Professionals binnen KomKids beschikken over een hoge mate van pedagogische deskundigheid. Aangezien veel van onze toekomstige collega's dit (nog) niet weten, hanteren we in onze vacatures voor nu nog wel de term Pedagogisch Medewerker.  

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je hebt groene vingers en bent graag buiten te vinden. Een regenachtige dag zal jou niet tegenhouden. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

Waar ga je werken?
De Volkstuin is een thema BSO-locatie die geheel in het teken staat van natuur. De BSO heeft een eigen volkstuin met grote buitenruimte op het complex bij Volkstuinvereniging Vijfsluizen. Samen met de kinderen trek jij de natuur in om ze verder uit te dagen, te laten onderzoeken en heerlijk te ravotten in de moestuin. Na het halen van een frisse neus kan ieder kind ook nog eens creatief erop los in onze binnenruimte.

Bij BSO De Volkstuin hechten we veel waarde aan de inspraak van de kinderen. Samen met de kinderen denken we na over de aankoop van materialen, de groenten in de tuin en de aankleding van het gebouw.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij BSO-locatie De Volkstuin.

Jouw nieuwe team
De groep bij De Volkstuin bestaat maximaal uit 20 kinderen en daardoor is het team waarin je terechtkomt ook relatief klein. Het team bestaat uit 2 Pedagogische Medewerkers. Jij vormt samen met vaste jouw collega dus hét team van De Volkstuin. Door de kleinschaligheid van de locatie bouw je snel een persoonlijke band op met elkaar én de kinderen, waardoor je goed kan inspringen op hun behoeften.

De Volkstuin BSO maakt deel uit van het overkoepelende Kidslocaties-team waardoor je meerdere collega’s hebt verdeeld over de verschillende Kidslocaties. De Kidslocaties zijn voornamelijk kleinschalige BSO-locaties in Schiedam en Vlaardingen, maar daaronder vallen ook een aantal HDO en VKV-groepen. Tijdens gezamenlijke overleggen en wanneer locaties samenvoegen, zoals bij studiedagen en vakanties, leer je vast snel je andere collega’s kennen.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO bij de Volkstuin? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.