Voor onze locaties Schiedam-West (Kindcentrum Toekomst, Kindcentrum De Wieken en ZiezoKids) zoeken wij een nieuwe enthousiaste collega. Een Pedagogisch Professional die ons team komt versterken voor 25 uur. Hoe jouw week eruitziet? Gevarieerd en flexibel, want je werkt afwisselend tussen de verschillende locaties.

Als Pedagogisch Professional ben je vijf dagen per week beschikbaar. Je werkt deze uren in de Voorschoolse Opvang (VSO) en de Naschoolse Opvang (NSO) op verschillende locaties. Kortom genoeg variatie.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je staat zelfverzekerd en met beide benen op de grond en kan je vinden in flexibel werken.

In ons team en onze locaties komen veel culturen samen. Voor onze locaties zijn wij daarom ook op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega die het zowel leuk als interessant vindt om te werken met én te leren van andere culturen. Werken met kinderen is waar jij plezier uithaalt en jij wordt enthousiast om creatief te werk te gaan. Wie weet kan jij ons mogelijk ook nog iets extra brengen met jouw talenten!
 
Waar ga je werken?
Op de KomKids-locaties Kindcentrum Toekomst, De Wieken en ZiezoKids worden verschillende opvangsoorten aangeboden en werken collega's nauw samen. Hoewel de locaties zijn verdeeld over Schiedam- West helpen ze elkaar waar nodig is en vormen ze op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Door de onderlinge samenwerking van de verschillende locaties krijgen alle kinderen wijkgericht een leuk activiteitenaanbod en kunnen profiteren van ieder z'n kwaliteiten.

Meer weten over jouw toekomstige locaties? 
Neem een kijkje bij Kindcentrum Toekomst , De Wieken en ZiezoKids.

Jouw nieuwe team
Door wisselende locaties en opvangsoorten heb je veel collega’s, dus vinden we het belangrijk verbonden te blijven met elkaar. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in deze teams zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team.

Met een groot team zorgen we voor stabiliteit en bekende gezichten voor de kinderen. We willen graag een flexibele medewerker aan ons team toevoegen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd iemand vanuit ons eigen team op de groepen kunnen zetten die zowel de kinderen als de locaties goed kent.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO bij Kindcentrum Toekomst? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.