Vijf redenen om te werken bij KomKids

 1. Familiegevoel 
  Bij KomKids creëren we voor de ouders en kinderen een familiegevoel, maar zien we dit ook terug op onze werkvloer. We werken niet met alleen collega’s, maar met vrienden. Zo kan je echt jezelf zijn en met vrienden werken is tenslotte toch een stuk leuker?

 2. Open en direct 
  We zijn transparant en houden van heldere communicatie. Zo weten wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. 

 3. Flexibel 
  Nee, je hoeft gelukkig geen een pilates koning of koningin te zijn. Wel zijn we flexibel in onze opvang en dus ook flexibel in ons werk.  

 4. Doen
  Daar waar anderen misschien eerst alles tot in detail uitdenken, gaan wij gewoon dingen doen. Natuurlijk niet onbezonnen, maar door te doen komen we erachter of het bij ons past en worden we elke dag een beetje beter.

 5. Springplank
  Vastroesten in een functie? Dat zal bij KomKids niet snel gebeuren. We zijn continue in ontwikkeling en zien altijd doorgroeimogelijkheden. Zie je start bij KomKids als een springplank naar de rest van je KomKids-carrière, want leren & ontwikkelen staat bij ons voorop.  

Enthousiast? Check hier onze vacatures en solliciteer

Door de ogen van: Franka, Liesje en Angelique

In deze korte video vertellen 3 van onze KomKids-medewerkers over KomKids en het vak als Pedagogisch Medewerker. Franka, Liesje en Angelique vertellen op een leuke en laagdrempelige manier over wat zij zo tof vinden aan hun job.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie je de video niet direct? Vergeet niet de cookies te accepteren. 

Enthousiast? Check hier onze vacatures en solliciteer! 

Wat vinden KomKids-medewerkers? 

Chantal -  Pedagogisch Medewerker  
“Elke dag lig ik weer dubbel van het lachen om de uitspraken die de kinderen doen.” 

 Juist door de kinderen is ook geen enkele dag hetzelfde. Daarom is werken in de kinderopvang zeker een aanrader voor de mensen die zich snel gaan vervelen. Bij KomKids zijn we transparant en betrokken, daardoor kan ik echt een band opbouwen met de kinderen. Het geeft zo’n fijn en warm gevoel als een kind enthousiast naar je toe komt rennen, een knuffel geeft en vol enthousiasme zijn verhaal vertelt. Mede daarom breng ik elke dag met een goed gevoel mijn eigen kind naar haar KomKids-locatie.  

Hilda – Expert Lerende KomKids-helden 
“Werken in de kinderopvang is razend boeiend en supersonisch leuk. Na 30 jaar durf ik dat vol vertrouwen te zeggen.” 

Geen dag is hetzelfde.  Je leert kinderen en hun ouders kennen. Ik werk al 30 jaar in de kinderopvang, daardoor kom ik nog regelmatig kinderen en ouders tegen die ooit in "mijn" groep zaten tegen. Hun namen weet ik nog steeds en dan ploppen leuke anekdotes naar boven. Dat zegt iets over hoe geboeid en betrokken je bent als Pedagogisch Medewerker. En bij mij is dat nog steeds zo, alleen is mijn doelgroep veranderd. Tegenwoordig sta ik niet meer op de groep maar begeleid ik stagiaires en Pedagogisch Medewerkers in opleiding. Hoe leuk is het om ervoor te zorgen dat mensen die dit mooie vak willen leren, dit kunnen doen bij KomKids? En dan de leukste KomKids-medewerkers "afleveren"...daar word ik nou gelukkig van! 

Lotte – Praatjesmaker KomKids 
“Er komt zoveel meer kijken bij het werk dan luiers en knutselsessies, dus die verhalen vertel ik met een foto, video of blog” 

Geen ervaring in de kinderopvang en een hele andere achtergrond, maar toch werk ik bij KomKids. Zo zie je maar weer, dat er veel meer mogelijk is bij een kinderopvang dan de meeste mensen denken. Je denkt toch heel snel enkel aan het opvangen van kinderen. Maar neem bijvoorbeeld mijn functie: ik werk op de afdeling Communicatie, maar werk niet alleen op het kantoor. Vaak genoeg ga ik erop uit om met de groep mee te gaan, want zo ontdek ik de echte verhalen van KomKids. Die afwisseling met de echte praktijkervaring en de kinderen maakt het verfrissend en uniek. Zo zal je je niet snel vervelen en dat is top! 

Enthousiast? Check hier onze vacatures en solliciteer