komkids-nieuws-foto-AquaKids (in Zwembad Groenoord)
Prinses Beatrixlaan 2
3121 JN Schiedam
Tel: 06 - 28 96 85 99
E-mail: aquakids@komkids.nl
Registratienummer: 671161441

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang
Locatiemanagers: Angela Kok, Debby v.d. Bosch & Jacqueline Blok
2019 angelakok2019 debbyvdbosch2020 jacquelineblok


 


Je zwemdiploma halen tijdens de bso-tijden? KomKids maakt het mogelijk voor uw kind om tijdens opvangtijden naar zwemles te gaan. Kinderen van kindercentrum De Wensboom, Het Mirakel, KlinkerKids, ViolierKids en Bellefleur kunnen deelnemen. Dat biedt voor u als ouder veel voordelen: uw kind kan sporten als hij of zij nog lekker fit is en u heeft na uw werkdag minder geregel rondom het brengen naar het zwembad. Wij zorgen voor het vervoer en u kunt uw kind aan het einde van de dag ophalen bij het zwembad. Maar natuurlijk bent u als ouder ook van harte welkom om tijdens de zwemles te komen kijken.

In het Zwembad Groenoord wordt uw kind door onze pedagogisch medewerkers opgevangen. Als de kinderen uit school komen, krijgen ze iets lekkers te eten en te drinken aangeboden in ons speciale KomKids-meubel. Hierna begint de zwemles. Naast de zwemles bieden we ook andere activiteiten aan de kinderen aan, zoals spelletjes, (buiten)spelen of knutselen. Ook mogen de kinderen zelf meedenken over wat zij graag voor activiteiten willen doen.

U kunt uw kind opgeven via FlexWeb, uw de digitale KomKids omgeving.  Ga via www.komkids.nl naar > Inloggen bij Mijn KomKids > Login met uw account en kies voor “Opvang” (linkermenu). Vervolgens kiest u voor “Uitbreiding van opvang aanvragen”. U kunt dan kiezen voor AquaKids. Er zijn maar een aantal plekken beschikbaar, dus soms is er een wachtlijst. U geeft uw kind op voor een volledig schooljaar, daarna dient uw kind opnieuw te worden ingeschreven. Tussentijds opzeggen, gedurende het schooljaar, is niet mogelijk.

Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO AquaKids, klik hier.

AquaKids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Groenoord.

PANO AquaKids Groenoord 640x178