Even voorstellen
Onze Locatiemanager Matthijs Zandijkkomkids-nieuws-foto-
2019 matthijszandijk

Onze Pedagogisch Begeleider is: Addy Pool

Contactgegevens
Harreweg 10-12 (gevestigd in het Natuur en Milieu Educatiecentrum)
(Adres voor GPS: Noordeinde, parkeer thv nr 27 en ga te voet verder naar het NME)
3124 KB Schiedam
Tel: 06 – 34 65 72 85
E-mail: greenkids@komkids.nl

  • Registratienummer: 757973589

Over Natuur en Milieu BSO GreenKids 
Vogels spotten, slootdiertjes onderzoeken of als een imker meer leren over bijen en honing. En wat dacht u van huttenbouwen in de Speelpolder of ravotten in de Natuurspeeltuin? Het is een kleine greep uit de activiteiten waarmee kinderen aan de slag gaan in en rondom onze Natuur en Milieu BSO GreenKids.  
 
Wij bieden: 

  • Voorschoolse Opvang (VSO) - nieuw per 01-02-2021! 
  • Buitenschoolse Opvang (BSO/naschools) 

202006 greenkids tuin


Voorschoolse Opvang (VSO) - per 1 februari 2021 

Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen. Daarom melden wij met trots dat GreenKids vanaf 1 februari 2021 start met Voorschoolse Opvang (VSO). Een extra stap die we graag zetten voor ouders die tussen 07.30-08.30 uur al goed gebruik kunnen maken van de opvang. Vroege VSO is ook mogelijk vanaf 07.00 uur. Dit vraagt u aan bij onze afdeling Service & Advies via 010-449 32 00 of service@komkids.nl door aan te geven dat u extra VSO wilt inkopen.  

Samen met de kinderen wordt de dag vrolijk gestart en is er voor ieder kind ruimte om vol goede energie de dag te beginnen. Onze Pedagogisch Medewerkers brengen de kinderen al lopend naar IKC Kethel waardoor er ook gelijk een frisse neus is gehaald.  
De kinderen die leskrijgen in de schoolwoningen zijn we natuurlijk niet vergeten. Daarom wordt voor deze locatie momenteel gekeken naar de VSO-mogelijkheden. 

Mocht uw kind ook gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang, dan worden ze aan het einde van de dag weer opgehaald en naar BSO GreenKids gebracht. Daar kunnen ze de dag in de natuur of met andere leuke creatieve activiteiten afsluiten.  

Heeft u vragen? Gewoon vragen! Onze Service Specialisten Tevreden KomKids-ouders zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30-18.00 uur bereikbaar

202006 greenkids buiten
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitenschoolse Opvang (BSO) 
Deze thema-BSO heeft een eigen ruimte in het Natuur en Milieu Educatiecentrum (NME-centrum) aan de Harreweg in Schiedam. Na schooltijd kan uw kind hier heerlijk ontspannen en op onderzoek uitgaan. Onder begeleiding van onze Pedagogisch Medewerkers gaan de kinderen op ontdekkings- en belevingstocht door de prachtige natuur in de omgeving. Daarbij maken we gebruik van alle mogelijkheden en materialen die het NME-centrum en omgeving ons biedt! 
De kinderen worden door onze Pedagogisch Medewerkers opgehaald bij IKC Kethel vanuit daar lopen ze naar GreenKids.

Als de kinderen binnenkomen bij het NME vinden zij aan hun linkerkant de BSO-ruimte met aansluitend de keuken.
202006 greenkids bsoruimte


Met een schooldag achter de rug hebben de kinderen vast trek en eten daarom gezamenlijk yoghurt met fruit. Daarna kan iedereen op avontuur en activiteiten ondernemen die hij of zij leuk vindt. In de lente zijn er kalfjes en lammetjes in de stal van het NME. Wij helpen dan met het verzorgen en het voeren van de dieren. 
202006 greenkids bsoactiviteiten


Regelmatig bewandelen we het Beleefpad. Langs het beleefpad beleef je echt van alles! Je loopt langs een heus insectenhotel, je kan onderste boven hangen als een vleermuis, of kruipen door een web, over een evenwichtsbalk lopen, lekker hangen aan de ringen en nog veel meer. Oh ja en Boris Bootsmannetje wijst je de weg.

13

Meer weten over KomKids Kinderopvang? Leest u hier verder. 

Praktische informatie  

    • Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids. 
    • Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO GreenKids, klik hier.
    • GreenKids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen. 

 Sociale kaart 
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Noord.