Voorjaarsvakantie BSO-programma - HoeksteenKids & PaletKids - 19 t/m 23 februari2024
202401 schilderKunstenaars gezocht! Deze week op de BSO duiken we elke dag in het leven van een bekende kunstenaar. Zo zijn we een dag Picasso, van Gogh of Monet! En ken jij Frida Kahlo al? Zij had ook een hele coole kunststijl! 

De verschillende kunstwerken maken we in onze eigen stijl en natuurlijk gaan we ook allerlei andere activiteiten deze week doen! Zo maken we onze eigen verf, gaan we op schilderijenjacht, dansen we net als Mondriaan en eten we zelfs kunstwerken! Ook in de natuur is allerlei kunst te ontdekken of ga jij liever een potje darten met verf? Check hier het complete programma.

Tijdens de voorjaarsvakantie bieden wij de opvang aan op de locatie HoeksteenKids. Baarnhoeve 2 in Vlaardingen. We zijn dan bereikbaar op 06 - 83 57 15 19.

U kunt uw kind brengen vanaf 7.30 uur tot 9.30 uur. Daarna beginnen wij  met het dagprogramma.

Groetjes van het (kunst) BSO team

20231107 wintersneeuwbol vierkantKerstvakantie BSO-programma - HoeksteenKids & PaletKids - 25 december 2023 t/m 5 januari 2024

Het einde van het jaar is in zicht. Tijdens de kerstvakantie ondernemen we allemaal leuke activiteiten, bekijk ze hier . Wij zien jou graag in de kerstvakantie! 

Goed om te weten: de vakantieopvang vindt plaats op HoeksteenKids. 

Feestelijke groeten,
BSO Team 


Halloween - vrijdag 13 oktober 2023

Alle kinderen van - 4  t/m 12 jaar - zijn vrijdag 13 oktober van harte welkom in Rusthuis Poppie om te komen griezelen!
Locatie: BSO HoeksteenKids - Baarnhoeve 2 in Vlaardingen
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur
Toegang is gratis!
20231011 halloween hoeksteenkidsHerfstvakantie BSO-programma - HoeksteenKids & PaletKids - thema Herfst en Halloween - 16 t/m 20 oktober 2023

202309 herfst halloweenDeze vakantie gaan we griezelen en de herfst ontdekken. Wat gebeurd er met de natuur, en wat kunnen we allemaal vinden? We gaan ook griezelknutsels maken, zodat we de locatie mooi kunnen versieren. Lees hier het complete programma.

De vakantieopvang vindt plaats op HoeksteenKids. 
Programma meivakantie - HoeksteenKids & PaletKids - thema: Natuur avontuur - 24 april t/m 5 mei 2023

202303 bos natuurHallo allemaal, gaan jullie mee met ons op avontuur?
In de meivakantie staan er verschillende creatieve en actieve activiteiten op de planning. Klik hier voor het overzicht.

We gaan ook een aantal keer weg voor een tof uitstapje. Goed om te weten als je die dag komt:
- zorg voor een tas met schone kleding;
- we gaan om 9.30u de deur uit, dus zorg dat je voor die tijd binnen bent. Dan kunnen we op tijd vertrekken!

De vakantieopvang vindt plaats op HoeksteenKids. 

Met vriendelijke groeten,
BSO team HoeksteenKids en PaletKids

Voorjaarsvakantie BSO programma - HoeksteenKids - PaletKids & Beestenboel - 27 februari t/m 3 maart 2023
202301 carnavalHet thema deze week is... carnaval, alaaf! Als je het leuk vindt, mag je deze week verkleed komen. We zijn de hele week bij HoeksteenKids. Zorg dat je voor 09.30 uur binnen bent, zodat we op tijd aan de verschillende actieve, creatieve en sportieve activiteiten kunnen beginnen. Bekijk hier het complete programma. 

Groetjes,
van het BSO-team


Uitnodiging Halloween bij HoeksteenKids - vrijdag 28 oktober


20221028 Halloween kidslocaties pngAlle BSO-kinderen van KomKids zijn vrijdag 28 oktober van harte welkom in Hotel Kippenvel!

Goed te weten: voor de escaperoom moet je 8 jaar of ouder zijn, aanmelden kan via je groep. 

Locatie: BSO HoeksteenKids - Baarnhoeve 2 in Vlaardingen
Tijd: van 18.30 tot 20.30 uur

Aanmelden: kan tot vrijdag 12.00 uur via de eigen BSO-groep of stuur een e-mail naar: volkstuinbso@komkids.nl

Programma herfstvakantie I Kidslocaties I 24 t/m 28 oktober 2022
202201 chillen
Hallo allemaal,

In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers,  zombies.... We maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral ook heel erg gezellig. Halloween staat namelijk ook voor lachen en plezier. Dus bekijk ons activiteitenprogramma maar snel en griezel gezellig met ons mee!

De locatie(s) waar de vakantieopvang plaatsvindt zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Groetjes,
Het team van de BSO.

Programma voorjaarsvakantie I Kidslocaties I 28 februari t/m 04 maart 2022
202201 chillen
We gaan express ontstressen in de Ontstress Express!
Chill, relax en leun maar eens goed achterover; stap aan boord van de Ontstress Express en gooi alle drukte deze week eventjes overboord!
De trein vertrekt en maakt een ontspannende reis vol met activiteiten waar je vast en zeker nieuwe energie van krijgt! Opgeladen arriveer je op het eindstation, klaar om er weer tegenaan te gaan.

Kom helemaal bij tijdens het maken van een Mini ‘Zen’ tuin, plof neer voor een heerlijke Movie middag, ontstress met het maken van Stressballen. Leer hoe je kunt Boomknuffelen en Meester Tommy geeft een super leuke sportdag op donderdag. Klik hier voor het complete programma.

De locatie(s) waar de vakantieopvang plaatsvindt zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Wij wensen jullie een week toe vol rustgevende activiteiten die je batterij weer helemaal opladen!
Zonnegroet van het BSO-team

Programma kerstvakantie I Kidslocaties I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022

202112 missie850 kerstvakantie
Let op: Alles wat je vanaf nu leest, ziet of hoort is STRIKT GEHEIM. Welkom in de wereld van de spionage, waarin geheim agenten, geheimschrift en strikte geheimhouding een belangrijke rol spelen… Het werk van een meesterspion is spectaculair, maar ook gevaarlijk, moeilijk, geheimzinnig en spannend. Sluip mee op avontuur enneem deel aan deze zeer geheime missie, die bekend staat als Missie 850… Steek je notitieboekje in je zak en houd je vergrootglas paraat, want er gebeuren vreemde dingen op de BSO... Hè?! Wat ligt daar nu? Het lijken wel een soort puzzelstukjes. En als we ze aan elkaar leggen vormen ze een raar symbool?! Lukt het jullie dit mysterie elkedag te ontrafelen? Verzamel alle verborgen aanwijzingen, kraak de code en volbreng Missie 850!

Het wordt dus een actieve vakantie! Bekijk hier het programma van Blink/HoeksteenKids en hier het programma van De Volkstuin. U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitaleomgeving.

De locatie(s) waar de vakantieopvang plaatsvindt zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Veel plezier,
Groetjes van het BSO-team

Programma herfstvakantie I Kidslocaties I 18 t/m 22 oktober 2021

20210920 wraps kleurenHallo allemaal, we duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een fleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekker kleurenparade!
Het wordt een kleurrijk programma: Blink/HoeksteenKids en De Volkstuin (volgt nog), zijn jullie er klaar voor? U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitaleomgeving.

De locatie(s) waar het gaat plaatsvinden zijn: - Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam) - HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen) - De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam)

Kleurrijke groetjes,
De Kidslocaties

Programma meivakantie I Kidslocaties | 26 april t/m 07 mei 2021
202104 sportenspelDeze vakantie nemen wij jullie mee in de wereld van sport en spel. Naast dat het sporten heel gezond, wordt het door de spellen ook nog eens extra leuk. Het wordt dus een sportief programma: Blink/HoeksteenKids en De Volkstuin, zijn jullie er klaar voor? U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitaleomgeving.

De locatie(s) waar het gaat plaatsvinden zijn:
- Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
- HoeksteenKids (Baarnhoeve 2, Vlaardingen)
- De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam) Heeft een eigen activiteitenprogramma

Met vrolijke en sportieve groetjes,
De Kidslocaties

En.... we zijn geopend met de Hele Dagopvang! - 9 februari 2021

Vandaag was de eerste dag dat de Hele Dagopvang (HDO) van HoeksteenKids voor kinderen van 0 tot 4 jaar haar deuren opende. Vajèn en Mercha zijn de eerste bezoekers en zij hebben samen het lintje doorgeknipt, daarmee hebben zij de HDO officieel geopend! De rest van de dag hebben wij er een leuk feestje van gemaakt. Er zijn slingers geknutseld en cakejes versiert. En het was dubbel feest, er lag ook nog sneeuw..... hier hebben wij lekker in gespeeld. Binnen hebben wij nog veel meer leuke dingen gedaan zoals boekje lezen, spelen met de pop en kleien. Het was een gezellige eerste dag!

Er zijn nog plaatsen vrij in deze groep. Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen? Neem gerust contact op! Meer informatie over het inschrijven bij KomKids vindt u via deze link.
20210209 openinghoeksteenkids 2
9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO
Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Programma voorjaarsvakantie Kidslocaties van 22 t/m 26 februari 2021
Hoewel de noodopvang ten minste tot 7 februari duurt, zijn wij alweer volop bezig met het opstellen van het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Gewoon omdat we positief blijven en vooral hopen dat dan alle kinderen weer gezellig gebruik kunnen maken van de opvang. 

Wel is ervoor gekozen om de inschrijvingen voor de voorjaarsvakantie uit te stellen tot na dinsdag 2 februari, omdat we dan verwachten een beter beeld te hebben van de situatie na 8 februari. U hoeft zich dus op dit moment nog niet in te schrijven. U ontvangt hier binnenkort meer informatie over.
Cute little girl gathering cones in forestHet thema van deze vakantie: test je zintuigen! Bekijk onze activiteitenprogramma's (Blink/PaletKids en De Volkstuin) en doe gezellig met ons mee!  U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitale omgeving.

De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
PaletKids (Kraanvogellaan 99-101, Vlaardingen)
De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam) heeft een eigen activiteitenprogramma.

We breiden uit in Vlaardingen!
Portrait of sweet smiling newborn daughter. Child looks at camera and touching face with her little hands. Childhood momentsVanaf begin 2021 start bij de KomKids-locatie HoeksteenKids een hele nieuwe groep. Een groep op de Hele Dagopvang (HDO) voor kinderen van 0-4 jaar. “We vinden het echt heel fijn om onder andere ook een nieuwe babygroep te starten voor de leeftijd van 0-2 jaar die ook nog eens kan worden uitgebreid. We merken dat hier veel vraag naar is en zo kunnen we nog meer baby’s een plekje aanbieden”, aldus Jacqueline Blok - Locatiemanager HoeksteenKids.

Onlangs is HoeksteenKids verhuisd naar een nieuwe locatie. Hierdoor heeft de spiksplinternieuwe groep een mooie grote ruimte met heerlijk veel daglicht. “Door de warme en huiselijke sfeer is het oprecht heel gezellig”, vertelt Sanne - Pedagogisch Medewerker. Met een mooie afgesloten speelplaats en zowel speeltuinen en de kinderboerderij op loopafstand is het een ideale locatie.

Bij KomKids is kinderopvang meer dan opvang alleen. Wij zetten alles op alles om kinderen niet alleen een plezierige tijd te bieden, maar ook om ze op de beste manier te ondersteunen in hun ontwikkeling. Met aandacht op maat spelen we in op het kind en de wensen van ouders waardoor we direct kunnen ontzorgen.

Enthousiast of nieuwsgierig? Word onderdeel van dit nieuwe KomKids-avontuur! Bekijk www.komkids.nl/inschrijven of neem telefonisch contact op met een van de Service Specialisten Tevreden KomKids-ouders via service@komkids.nl of 010-4493200.

Kerstvakantieprogramma Kidslocaties van 21 december 2020 t/m 1 januari 2021
2020 hands gloves holding snowballHet thema van deze vakantie: glitters, kerstballen, sneeuwpoppen en gezelligheid! Bekijk onze activiteitenprogramma's (Blink/PaletKids en De Volkstuin) en doe gezellig met ons mee!  U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitale omgeving.

De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
PaletKids (Kraanvogellaan 99-101, Vlaardingen)
De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam) Heeft een eigen activiteitenprogramma.

Vriendelijke groeten,
De Kidslocaties

Herfstvakantieprogramma Kidslocaties van 19 t/m 23 oktober 2020
202009 proefjeVia deze activiteitennieuwsbrief willen wij u informatie geven over de activiteiten die plaatsvinden in de herfstvakantie. Het thema van deze week is: Doe een proef met professor Zoef! Dus bekijk onze activiteitenprogramma's (Blink/PaletKids en De Volkstuin) en doe gezellig met ons mee! U kunt uw kind(eren) inschrijven via uw digitale omgeving.

De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
Kindcentrum Blink (De Wildestraat 38/40, Schiedam)
PaletKids (Kraanvogellaan 99-101, Vlaardingen)
De Volkstuin (Schiedamsedijk 9, Schiedam) Heeft een eigen activiteitenprogramma.

Met vriendelijke groeten,
De Kidslocaties

Een nieuwe locatie! Komen jullie  alvast even kijken?
Nieuwe locatieVanaf maandag 31 augustus start HoeksteenKids (Peuterspeelzaal en Buitenschoolse Opvang) op een nieuwe locatie.

Donderdag 27 augustus, kunnen jullie tussen 11.00 tot 13.00 uur alvast de ruimtes komen bekijken. Super handig, want dan weet je namelijk via welke voordeur je vanaf maandag naar binnen kan, in welke ruimte je moet zijn voor de Peuterspeelzaal en welke voor de BSO, waar het de leukste spelletjes staan en waar je wc's kunt vinden!

Het nieuwe adres van HoeksteenKids is Utrechtlaan 83. Dit is een groot gebouw met diverse ingangen, de ingang van HoeksteenKids zit aan de kant van Zeisthoeve. Bij de voordeur staan vlaggen van KomKids, dus als jullie deze zien, staan jullie bij de juiste ingang! Toch verdwaald? Bel dan 06-83571519 (dit is het nummer van HoeksteenKids), dan helpen we jullie graag verder. Tot dan! Team HoeksteenKids

Programma BSO voorjaarsvakantie Kidslocaties 2020
2020 meisjespringtNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 24 t/m 28 februari? Klik op de locaties voor het complete programma.
De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
- Kindcentrum Blink (Schiedam - Nieuwland)
- PaletKids (Vlaardingen - Holy)
- De Volkstuin (Schiedam – West) heeft een eigen activiteitenprogramma.
U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie.

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden voor de vakanties!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Jaarplanning HoeksteenKids 2020
2020 jaarplanning2020
Wanneer zijn wij vrij? Wat doen we bijvoorbeeld tijdens de Nationale Voorleesweken en Modderdag? Check regelmatig onze jaarplanning en kom niet voor verrassingen te staan.


Dag 2019, welkom 2020!
We sluiten de BSO dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari.

Programma Kidslocaties herfstvakantie 21 t/m 25 oktober 2019
20191009 herfst
We gaan op pad! Klik op de locaties voor het complete programma. 
De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
- Kindcentrum Blink (Schiedam - Nieuwland)
- PaletKids (Vlaardingen - Holy)
- De Volkstuin (Schiedam – West) heeft een eigen activiteitenprogramma.
U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie.

Website Opgroeien in Vlaardingen
2019 logoopgroeieninvlaardingen
Je woont in Vlaardingen en je hebt kinderen in de leeftijd van 0-6. Dan wil je alles weten wat nodig is om je kind zo goed mogelijk te begeleiden. Dan kun je terecht op de site van www.opgroeieninvlaardingen.nl.

Je vindt hier video's die leuk zijn om te bekijken én je misschien wat verder kunnen helpen. Video's met goede praktische informatie en met video's die misschien wel gaan over jouw opvoedingsvraag. Kortom: video's waar je ideeën van opdoet. Naast video's vind je ook betrouwbare links van de Vlaardingse organisaties. Links die je kunnen verwijzen naar de juiste plek op de juiste site om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Programma Kidslocaties meivakantie 22 april t/m 4 mei 2019

Wat gaan de Kidslocaties ondernemen in de meivakantie? Klik op de locaties voor het complete programma. 
De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
- Kindcentrum Blink (Schiedam - Nieuwland)
- PaletKids (Vlaardingen - Holy)
- De Volkstuin (Schiedam – West) heeft een eigen activiteitenprogramma.
U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie.

Programma Kidslocaties voorjaarsvakantie 25 februari t/m 1 maart 2019

2019 vakantie
Wat gaan de Kidslocaties ondernemen in de voorjaarsvakantie? Klik op de locaties voor het complete programma. 
De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
- Kindcentrum Blink (Schiedam - Nieuwland)
- PaletKids (Vlaardingen - Holy)
- De Volkstuin (Schiedam – West) heeft een eigen activiteitenprogramma.
U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie.

Programma Kidslocaties kerstvakantie 24 december 2018 t/m 4 januari 2019

kerstballen
Wat gaan de Kidslocaties ondernemen in de kerstvakantie? Alle activiteiten staan in het thema van, hoe toepasselijk 'Kerst'.
Klik op de locaties voor het complete programma. De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
- Kindcentrum Blink ( Schiedam - Nieuwland)
- PaletKids (Vlaardingen - Holy) PaletKids zal elke dag aansluiten bij een van de locaties BSO.
- Kindcentrum Willibrordus (Schiedam – Zuid)
- De Volkstuin (Schiedam – West) Heeft een eigen activiteitenprogramma
U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie.