komkids-nieuws-foto-

Even voorstellen
Locatiemanager (tijdelijk) Soraya van Dalen

20230102 sorayavandalen

- Locatiespecialist is Sharon Kerkhof
- Onze Pedagogisch Begeleider is Debby van den Bosch

Contactgegevens 
Burgemeester Wesselinkstraat 8
3145 SB Maassluis
tel:  010 - 316 36 96
e-mail: vindingrijk@komkids.nl

  • Registratienummer HDO: 207501968
  • Registratienummer BSO: 195625924

Over IKC Vindingrijk
We moeten nog even geduld hebben voordat we met zijn allen in het nieuwe kindcentrum in de wijk Wilgenrijk kunnen starten. Tot die tijd zal de kinderopvang aangeboden worden in een deel van het schoolgebouw van IKC Vindingrijk (voorheen Kardinaal Alfrinkschool) aan de Burgemeester Wesselinkstraat. Vanaf 21 augustus 2023 zijn wij gestart met:

  • Hele Dagopvang/Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar (2 groepen)
  • Buitenschoolse Opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar (1 groep)

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen? Neem gerust contact op! Meer informatie over het inschrijven bij KomKids vindt u via deze link.  

Babyrijk 
In het Babyrijk zitten kinderen van 0 tot 2 jaar. Wij bieden allerlei activiteiten aan en kinderen hebben de mogelijkheid om zelf te spelen met verschillende materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld sensomotorische voelmatten en ballen.

202310 vindingrijk baby

Peuterrijk

Kinderen van 2 tot 4 jaar oud komen samen in het Peuterrijk. Hier krijgen de kinderen bijvoorbeeld de kans om rollenspellen na te spelen in het keukentje en ze kunnen ook hun creativiteit laten zien door middel van verven en knutselen.
202310 vindingrijk peuter
Reuzenrijk

Het Reuzenrijk is onze Buitenschoolse Opvang ruimte. Hier zijn wij met kinderen van 4 tot 12 jaar. Ze kunnen hier spelen in het winkeltje, met het poppenhuis en zij kunnen zich ook heerlijk terugtrekken in de leeshoek die bestaat uit een mooie leesboom.

202310 vindingrijk reuzen


Wij maken gebruik van een groot buitenplein aan de voorkant van de school. Hierin kunnen de kinderen ontdekken wat voor beestjes er zijn en zij kunnen natuurlijk heerlijk spelen.

Praktische informatie 

  • Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids. 
  • Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid van IKC Vindingrijk, klik hier.
  • De HDO en BSO zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Klik hier voor de HDO of hier voor de BSO. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.