Op pad in de voorjaarsvakantie - BSO - februari 2022
Wij zijn met de tram naar het springpark in de Margriethal geweest. We hebben onderweg veel gezien en in de hal was van alles te doen, ook als je even niet wilde springen!
20220303 bso voorjaarsvakantie springpark


Programma voorjaars
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 28 februari t/m 4 maart 2022

202201_wildewesten.pngHet 'Wilde' Westen werd vroeger en ook tegenwoordig nog, vaak gezien als een land vol cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers. In veel Amerikaanse films en strips zagen we deze figuren terug en nog steeds blijft het tot de verbeelding spreken. Droom je er ook wel eens van om een cowboy te zijn? Of zou je net zo'n stoere look willen hebben als een echte indiaan? Deze week dompelen we ons een beetje onder in de sfeer van het Wilde Westen. Check hier het programma. Geniet ervan!

Wihaaaaaa! Veel plezier allemaal!
Groetjes,
Het team van de BSO

Programma kerst
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 kerstvakantie azie
We wanen ons helemaal in Japan en India tijdens het eten van sushi het maken van pandancake, tijdens het sumoworstelen of bij het maken van Geisha blikjes. Ehm, wat voor blikjes? Nou dat kom je vanzelf te zien op de BSO, kom daarom ook! En heb je een kimono (een Japanse jurk), neem die dan natuurlijk mee om een dagje aan te doen! 

Bekijk hier ons complete programma.

Groetjes van het team van de BSO

Ondertussen bij de BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus & KlipKids - oktober 2021

202110 Kekt bso uitje
Tijdens de herfstvakantie was het thema: Hip Holland Hip. Alle activiteiten hadden deze 2 weken een Hollands thema. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bezoekje gebracht aan het Maritiem museum. Het was een geslaagde dag!


Programma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 18 t/m 29 oktober 2021 I Hip Holland Hip!

202109 herfstvakantie
Hallo allemaal,

Wij wonen in een heel klein land met heel veel mensen bij elkaar. Dichtbevolkt heet dat! En we zijn een heel typisch volk met allemaaleigen gebruiken. Nu heeft ieder volk dat natuurlijk wel maar weet je eigenlijk wel dat iets dat voor jou heel gewoon is, voor mensen uitandere landen heel vreemd is?! Een patatje mayo bijvoorbeeld! Vraag maar eens aan een toerist of zij dit ook kennen in hun eigenland en ze staren je vast verbaasd aan! Allemaal leuke gekke, hippe, Hollandse weetjes kom je tegen deze week. We gaan speuren,sporten, knutselen, quizen en nog veel meer. Hip Holland Hip is het thema! Bekijk hier ons programma.

Groetjes van het BSO team

Op werkbezoek - 12 april 2021

De peuters van Kaleidoscoop Campus hebben een bezoek gebracht aan de bouwplaats in de Natuurkundigenbuurt. De kinderen kregen uitleg over de werkzaamheden, mochten even in de kraan zitten en hoorde ook waarom zo'n grote machine gevaarlijk kan zijn als je te dicht in de buurt komt. Daarna hebben ze een handje geholpen om PVC hulpstukken in elkaar te schuiven.
20210412 kaleidoscoop vkv bouwplaats


Programma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 26 april t/m 07 mei 2021

20210316 sambabalHallo allemaal,

Dans, zing en wees vrolijk want het is Caribisch carnaval! Met dit thema wordt het natuurlijk één groot feest op de BSO! Alles wat bij Caribisch carnaval hoort staat deze week in de planning. We maken maskers, sambaballen, en maken zelfs onze eigen praalwagen. Ook hebben we leuke spellen, we gooien de heupen los bij het sambaballen werpen én tijdens het dansen. Want bij Caribisch carnaval hoort het vrolijke dansen, de optochten, het verkleden en gewoon lekker genieten!

Kom ook en geniet met ons mee! Klik hier voor het programma.

Feestelijke groetjes BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus en KlipKids

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Voorjaarsvakantieprogramma BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 22 t/m 26 februari 2021
2021 regenboogrollercoaster
Hallo allemaal, we duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een fleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekke kleurenparade!

Bouw een mini achtbaan en beleef de Rollercoaster Experience. Ontdek alle kleuren van de regenboog, ren een echte Color Run en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. We verwennen onszelf daarbij met heerlijke Regenboogwraps en een gezonde Regenboogsalade! Klik hier voor het complete programma.

Kleurrijke groetjes van het BSO team

Kerstvakantieprogramma BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus  | 21 december - 1 januari
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ho-Ho-Ho allemaal! Pak de Kerstboom van zolder en begin maar alvast met oude sokken te sparen… We pimpen onze Kerstsokken, gaan rocken op onze sokken tijdens het Kerstsokkenbal en brengen een bezoekje aan de geheime kamer van de stoute Kerstelf. Naast allerlei Kerstactiviteiten staan er ook typische winterse activiteiten op het programma zoals snowball games. Of doe mee het vuurwerksportspektakel! Deze en nog veel meer piekjne activiteiten zijn te vinden in dit Kerstprogramma! Kom jij deze vakantie met ons meevieren? Inschrijven kan tot 20 november. Groetjes van het BSO team

Klikt u hier voor het activiteitenprogramma.

Herfstvakantieprogramma BSO Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop Campus -19 t/m 30 oktober 2020
Funny dragons in a fantasy landscape with castle. Cartoon vector illustration
Ben jij helemaal gek op unicorns of trollen, regenbogen of vuurspuwende draken, feeën of monsters maar vooral op magie en fantasie? Dan kun je met de activiteiten die op het programma staan helemaal uit de voeten! Zo kun je zelf een monster maken of smullen van een unicorn, speel het spannende spel Welke superheld ben ik? Of leer toveren op de toverschool!

Het kan zo gek niet deze vakantie of we hebben er een leuke activiteit voor gemaakt! Klik hier voor het complete programma. Opgeven kan tot 11 september! 

Groetjes van het fantasie BSO team


Programma BSO meivakantie Kekt - KlipKids - Kaleidoscoop Campus 2020
Nieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 27 april t/m 8 mei? Zie hieronder voor het complete programma.

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. Aanmelden kan tot  uiterlijk 4 weken voor de vakantie.

2020 meivakantie schiedamoost week1
2020 meivakantie schiedamoost week2

 

 

 Vakantieprogramma BSO Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop 2019
De vakanties van Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop lopen niet gelijk aan elkaar, de vakantie-programma's zijn daarom per week verschillend.
In de week van 22 t/m 26 april hebben de kinderen KlipKids en Kaleidoscoop vakantie.
In de week van 29 april t/m 3 mei hebben alle kinderen van BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop vakantie. Klik hier voor het programma van deze week.
In de week van 6 t/m 10 mei hebben de kinderen van BSO Kekt vakantie. Klik hier voor het programma. 
2019 meivakantie


Programma BSO Kekt voorjaarsvakantie 2019
In de voorjaarsvakantie komen alle kinderen van BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop samen in Kindcentrum Kekt.
2019 KektProgrammaVoorjaarsvakantie