komkids-nieuws-foto5Kindcentrum Plantage
Gerrit Verboonstraat 15
3111 AA Schiedam
Tel: 010 - 4493200
email: plantage@komkids.nl
Registratienummer: 223838688

Locatiemanager: Cynthia van der Heide 
2018 CynthiavdHeide

Wij bieden:
Hele dagopvang

In een statig voormalig bankgebouw midden in het centrum van Schiedam vindt u ons vrolijke, kleinschalige en uitdagende kindercentrum Plantage. Hier is uw kind van 0 tot 4 jaar van harte welkom om samen met andere kinderen te spelen, ontdekken en zich op de beste manier te ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerkers bieden uw zoon of dochter een stevige basis voor de toekomst.

Welkom bij Plantage, graag laten we u in het kort zien hoe de sfeer bij Plantage is:
Ons kindercentrum:
centrum


Welkom bij Plantage
hal

Blauwe druifjes 3- 20 maanden
Onze opvang bestaat uit vier groepen, de eerste groep zijn de Blauwe druifjes dit is de baby groep, op de baby groep staat het ontdekken en ontwikkelen centraal.
Blauwe druifjes


Bosviooltjes 18 maanden- 3 jaar

Wanneer uw kind 1,5 jaar oud is stroomt het door naar de groep ernaast, de Bosviooltjes, dit is onze dreumes groep. Hier gaat de ontwikkeling en het op onderzoek uit gaan verder.
Bosviooltjes


Boterbloemen 2 tot 4 jaar

Na de Bosviooltjes komen de Boterbloemen. Hier zitten de oudste kinderen van het centrum en worden ze voorbereid voor de basisschool. Hier heeft zelfstandigheid en samen spelen een belangrijke rol.
Boterbloemen

Anemoontjes 3 maanden tot 4 jaar

Er is ook een verticale groep binnen Plantage, de Anemoontjes. Op deze groep worden uiteraard dezelfde ontwikkelingsfase doorlopen als bij de andere groepen.
Anemoontjes


Terras

Voor het buitenspelen hebben wij een mooi dak terras! Hier proberen wij elke dag gebruik van te maken zodat de kinderen lekker kunnen bewegen.
buitenplaats


Park

Ook gaan we vaak naar het park aan de overkant van onze locatie voor activiteiten.
Park


Centrale ruimte
Voor extra activiteiten hebben we nog een extra ruimte in ons centrum, hier kunnen groepsactiviteiten worden gehouden.
extra ruimte

Dit was alvast een klein voorproefje om een beetje sfeer te kunnen proeven! Wij kunnen natuurlijk niet het hele centrum in deze paar foto’s laten zien, bent u nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact op door te mailen naar: plantage@komkids.nl Of te bellen naar: 010 - 4493200 en dan nemen wij u graag mee op een echte rondleiding door ons mooie centrum.

Voor meer informatie
Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid van Plantage, klik hier.

Klik hier voor het voedingsbeleid van kindercentrum Plantage.

Plantage is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Zuid/Centrum.