Voorjaarsvakantie programma BSO Harga & Viola - 27 februari t/m 03 maart
202401 etenHeel Viola en Harga bakt.. De hele vakantie draait om eten. We koken, bakken, knutselen en spelen spelletjes die met eten te maken hebben. Bak jij met ons mee? Check hier ons menu.

Smakelijk groet,
Het team van de BSO

Programma kerstvakantie BSO Harga & Viola - 26 december 2022 t/m 06 januari 2023

202212 kerst
Van Noordpool tot Zuidpool - We gaan op reis, van de Noordpool tot aan de Zuidpool. Wat kom je daar tegen? Welke dieren leven er allemaal op deze polen? We leren het tijdens deze twee bere-COOLe weken. Trek je winterse kleding uit de kast en kom snel naar de BSO. We gaan op poolexpeditie! Klik hier voor onze complete (reis) programma.

Coole groetjes,
Het team van de BSO.

Ondertussen bij de VKV - thema 'Wij verzorgen dieren' - 4 oktober 2022

Het is vandaag dierendag! 🐶🐱🦎🐭🐴🐵
De peuters van Kindcentrum Viola gingen daarom, met hun knuffels, op bezoek bij Dierenkliniek Spaland. De knuffels zijn uitvoerig onderzocht door de dierenarts en zijn gelukkig allemaal gezond!
202210_Collage_dierendag_Viola-2.png
Programma herfstvakantie BSO Harga & Viola -  24 t/m 28 oktober 2022

202209 halloween
Hallo allemaal,

In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers, zombies.... We maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral ook heel erg gezellig. Halloween staat namelijk ook voor lachen en plezier. Dus bekijk ons activiteitenprogramma maar snel en griezel gezellig met ons mee! We zijn deze week allemaal bij BSO Harga.

Groetjes, het team van de BSO.

Programma meivakantie BSO Harga & Viola -  25 april t/m 06 mei 2022
202204 tomaat
Voel je fit in de vakantie! In deze vakantie vieren wij de verjaardag van de koning, maar gaan wij ook super fit worden! Trek je sportieve kleding aan zodat je makkelijk kan bewegen.  Klik hier voor het programma. Tot snel!!

Modderdag 2021 was geslaagd! - 29 juni 2021

<Klik op de afbeelding voor een vergroting>

20210629_viola_foto_collage

Online beweegmoment - 23 maart 2021
3SSport had een leuk en creatief online-beweegmoment georganiseerd voor de kinderen van de BSO. Hier deden wij natuurlijk actief aan mee!
20210324 beweegmoment bsoviola
We staan in de krant! - 17 februari 2021
<Klik op de afbeelding voor een vergroting>
20210218 Het Nieuwe Stadsblad voorpagina valentijnstochtHartverwarmende-tocht met de kinderen van Bellefleur & Viola - 12 februari 2021
<
Omdat het 14 februari Valentijnsdag is hebben wij op de vrijdag daarvoor een ‘Hartverwarmende-tocht’ door de wijk gehouden. De kinderen hadden allemaal een rode ballon vast in de vorm van een hart en samen liepen we in een optocht door de wijk om alle mensen een hartverwarmend moment te bezorgen. Dit alles onder begeleiding van een draaiorgel die de stoet van vrolijke liedjes voorzag zodat in alle huizen te horen was dat wij op straat liepen. Tijdens onze wandeling zijn wij ook langs verzorgingstehuizen gelopen. Wij hopen met deze hartverwarmende-tocht een beetje liefde te hebben gegeven in een voor veel mensen vervelende periode.
20210212 valentijnstocht bellefleur viola

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Ondertussen bij Viola - januari 2021

Omdat we veel kinderen van Viola op HDO & VKV moeten missen hebben we voor hen een speciaal tasje samengesteld en langsgebracht. Ashraya is met de knutselactiviteiten aan de slag gegaan en kijk eens hoe mooi het resultaat is geworden.
20210126 viola knutselpakket

Koningsspelen bij Viola en Bellefleur - april 2020
Het ging dit jaar net even iets anders dan andere jaren, maar we hebben er met de kinderen van de noodopvang toch een gezellig feestje van gemaakt! 
202004 koningsspelen bellefleur viola
Fijne Paasdagen - april 2020

De medewerkers van Bellefleur en Viola zijn op pad met een speciale missie!

Een berichtje speciaal voor alle kinderen van kindcentrum Harga, Bellefleur en Viola - 30 maart 2020
Groetjes van ons allemaal!