Voor het kindcentrum Kekt in Schiedam-Oost zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Professional die ons team van de Buitenschoolse Opvang (BSO) komt versterken. In totaal bedraagt deze functie 15-18 uur, verdeeld over dinsdag en donderdag van 14.00 - 18.00 uur en op woensdag van 12.00 - 18.00 uur.

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Gezien de diversiteit van de locatie bestaat er de mogelijkheid om de contracturen uit te breiden door als roulerend Pedagogisch Professional ook bij andere opvangsoorten en/of locaties in Schiedam-Oost te werken. Heb je hier vragen over, stel ze gerust tijdens je sollicitatiegesprek.

Wie ben jij?
In ons team en onze locaties komen veel culturen samen. Voor onze locatie zijn wij daarom ook op zoek naar enthousiaste en zelfstandige collega’s die het zowel leuk als interessant vindt om te werken met én te leren van andere culturen. Werken met kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar is waar jij plezier uithaalt en jij wordt enthousiast om creatief te werk te gaan. Wie weet kan jij ons mogelijk ook nog iets extra brengen met jouw talenten. Je staat zelfverzekerd en met beide benen op de grond en kan je vinden in flexibel werken. 

Waar ga je werken
In Schiedam-Oost hebben wij 3 locaties: Kindercentrum Kekt, IKC Kaleidoscoop en IKC de Peperklip. Deze locaties bieden opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar met de volgende opvangsoorten:

  • Hele dagopvang (HDO)
  • Verkorte kinderopvang met VVE (VKV)
  • Buitenschoolse opvang (BSO)
  • Samenspel Op Maat (SOM)

Deze centra zijn een afspiegeling van de wijk in Schiedam-Oost waar diverse culturen bij elkaar komen. Een unieke mogelijkheid om elkaars cultuur te begrijpen en te respecteren en biedt dus ook de mogelijkheid om van én met elkaar te leren.

Kindercentrum Kekt ligt centraal, deze locatie heeft alle drie de soorten opvang (HDO, BSO en VKV). Het is een ruime locatie die gevestigd zit in OSB de Singel, waar wij een fijne samenwerking mee hebben. Ook is er een mooie grote keuken waar wij kunnen koken met de kinderen. Dus als je een kooktalent bent komt dat zeker van pas.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum Kekt.

Jouw nieuwe team  
Het team bestaat in Schiedam-Oost bestaat uit enthousiaste vaste KomKids-medewerkers waar je mee samenwerkt en spart over het aanbod van activiteiten. Het is een team dat graag vooruit wilt en hierbij een mooie toekomst samen ziet. De inbreng van iedereen is belangrijk binnen het gehele team om te zorgen dat ieder kind een fijne tijd heeft in een vertrouwde omgeving, maar ook met voldoende uitdagingen. Wij zoeken dus iemand die een échte teamspeler is, zelfstandig en proactief meedenkt in de gehele gang van zaken. Door de meerdere locaties en samenwerking met de drie scholen is dit niet alleen een functie waar je veel ervaring kan op doen, maar ook een functie waar je veel contacten en collega's erbij krijgt.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de Locatiemanagers Mirjam, mail naar: mirjamduifhuizen@komkids.nl of bel naar 06-26962408.

Profiel
 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature of Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij Kindcentrum Kekt? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar het vacatureoverzicht