Ondertussen bij Dok & DOKWRK - 30 maart
De pedagogisch medewerkers van Dok hebben vrolijke kaartjes geknutseld met een lief berichtje én een zakje met bloemzaadjes voor elk gezin. De medewerkers missen de kinderen ontzettend en op deze manier wilden ze laten weten aan hen te denken. Deze kaartjes hebben ze vorige week persoonlijk in de brievenbus gedaan bij de kinderen thuis. De reacties van de kinderen én ouders  super leuk! Een aantal kinderen zijn meteen aan de slag gegaan met de zaadjes. 
20200330 DOK kaartjekinderen

Programma BSO Dok - DOKWRK - Willibrordus - MaastuinKids meivakantie 2020
2020 KoningsdagVoor de meivakantie van 27 april t/m 8 mei hebben wij een super leuk programma samengesteld klik hier!

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Programma BSO voorjaarsvakantie Dok - DOKWRK - Willibrordus en MaastuinKids 2020
2020 meisjespringtNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 24 t/m 28 februari? Klik hier voor het complete programma. Het thema is CARNAVAL!

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Dag 2019, welkom 2020!
Winter Village Schiedam LogoWe sluiten de BSO's van DOK, DOKWRK, Willibrordus en MaastuinKids dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari.Herfstvakantieprogramma BSO (DOK - DOKWRK - Willibrordus - MaastuinKids)
Onze plannen voor de herfstvakantie zijn hier te vinden.
201909 laarzenbladeren


Workshop babymassage
Zaterdag 14 september 2019 hebben wij een leuke activiteit aangeboden aan onze allerkleinsten. Samen met hun vader of moeder deden zij mee aan een workshop babymassage. Door onze eigen Frances werden letterlijk de fijne kneepjes van het massage-vak uitgelegd. Het is een leuke en leerzame ochtend geweest.
20190914 dok workshopbabymassage

Opening nieuwe thema - VKV Dok

20190609 dokbibliotheekweekvdalfabetiseringMaandagochtend 9 september '19 brachten we met de kinderen en een aantal ouders van VKV Dok een bezoek aan de Biliotheek aan de Korenbeurs. Een speciale dag want het nieuwe thema werd geopend samen met Sjoerd van de bibliotheek. Het nieuwe thema staat in het teken van Vervoer, 'Hoe kunnen wij reizen'.

Sjoerd heeft het verhaal van Anna in het verkeer voorgedragen. En wat een leuk verhaal. Samen met de ouders, konden de kinderen alle vragen beantwoorden van Sjoerd. Het vertelkastje met de platen van Anna waren heel duidelijk. Het was een gezellige ochtend samen met de ouders.

 


Feestje! Zaterdag 6 juli!

20190706 flyer uitnodiging wijkfeest DokWillibrordus

Programma BSO-meivakantie 2019
20190404 pasenIn de meivakantie voegen de BSO-locaties van DOK, DOKWRK, Willibrordus en MaastuinKids samen. We starten bij DOK en gaan binnen en buiten: klimmen, klauteren, glijden en chillen! Bekijk hier ons vakantieprogramma.


Programma BSO-voorjaarsvakantie 2019
2019 vakantieLaat de lente maar komen!
Bekijk hier ons vakantieprogramma.

Dining Apart Together (DAT) 2019 - DOK

Iedere eerste (of soms tweede) vrijdag van de maand is het Dining Apart Together avond bij DOK.
Terwijl u lekker uiteten gaat maken wij er op DOK een feestje van. Van 18.00 tot 21.00 uur kunnen de kinderen komen eten, spelen en indien nodig, slapen.
Uiteraard zorgen wij voor lekker eten voor de kinderen. De kosten zijn 6 euro per kind en dienen vooraf of op de avond zelf contant betaald te worden.
Opgeven voor de DAT avond kan uiterlijk de dinsdag voor de DAT avond: op de locatie zelf middels een inschrijfformulier of via de mail; dok@komkids.nl

In 2019 zijn de DAT avonden op de volgende data:
11 januari, 1 februari, 8 maart, 5 april, 10 mei, 7 juni, 5 juli, 6 september, 4 oktober, 1 november, 13 december

Kerstontbijt VKV DOK
Maandag 17 december en dinsdag 18 december '19 hadden we kerstontbijt op VKV DOK. Wat een héérlijke gerechtjes hadden de ouders en de kinderen gemaakt. Een mooie afsluiting van ons thema Wij worden bakker. Na het eten van al dat lekkers, zijn de ouders met de kinderen kerststukjes gaan maken. Daar zijn hele mooie creaties ontstaan. Dit was onze laatste activiteit van 2018. Wij wensen jullie hele mooie feestdagen en een goed uiteinde. Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft gehad in het afgelopen jaar. Wij zien elkaar gezond en wel weer terug vanaf maandag 7 januari 2018. 
Groetjes, team VKV DOK.
201812 VKV Kerstontbijt


Kerstvakantieprogramma Dok BSO - 24 december 2018 t/m januari 2019
Het thema in deze vakantie is 'feest', klik hier om ons feestelijke programma te bekijken. 
kerstman en rendier 29558 copy