Meivakantie op BSO Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus- 29 april t/m 10 mei 2024
3e5cd007 8c37 40b4 919a 57a423fb5658Wij gaan op stadsafari; een spannend avontuur in onze eigen omgeving. We ontdekken de stoep, verwonderen ons bij de sloot, turen in de lucht, nemen een kijkje onder de grond, g, leren meer over het weiland, sluipen tussen de gebouwen, ontdekken in het bloembed en nemen een kijkje bij het struikgewas. Word jij ook een echte stadsavonturier? 

Klik hier voor het complete programma.

Groetjes van het BSO-team.
Voorjaarsvakantie op BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus - 19 februari t/m 01 maart 2024

Hey hallo superhelden,202401 afbeelding superhelden

Superhelden opgelet! We gaan deze voorjaarsvakantie van ‘zero’ naar ‘fantastic superhero’! Doe je cape om en activeer je superkrachten, want JIJ kunt je deze vakantie aansluiten bij De Superheldenclub! Gebruik je laserogen voor extra zicht, of maak jezelf onzichtbaar zodat je deze wereld kunt verlossen van alle boeven en bandieten.

Klik hier voor het complete programma.

Supersonische supergroetjes van het BSO-team.


20231107 wintersneeuwbol vierkantDe kerstvakantie op BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus  25 december 2023 t/m 5 januari 2024

Tijdens dit Fout & Nieuw programma maken we kennis met Harrie, hij is soms een tikkeltje in de warrie. Hij doet écht zijn best om alles te onthouden en goed te regelen. Maar zo nu en dan loopt het gewoon mis!

De kerstvakantie opvang vindt plaats bij Kindercentrum Kekt.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.
Groetjes van het BSO-team


Programma herfstvakantie I BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus I Slot Spooksteyn

202309 slotspooksteynHallo allemaal,

Tijdens dit griezelig gezellige programma beleven wij een griezelig avontuur genaamd: Slot Spooksteyn. Door toffe activiteiten uit te voeren zoals het maken van hangende vleermuizen, mummie voetbal en het proeven van een heerlijke pompoensoep. Wat dacht je van een broodje afgehakte vinger en het maken van eetbare botten. Dat is pas spannend, doe je gezellig mee! Je mag verkleed komen als een echte mummie, een heks of een griezelig monster.

Meer informatie over het aanmelden, lees je hier.

Groetjes,
BSO Kekt

Wij stellen voor: de beweegbox - juli 2023
Misschien hebben jullie de speciale box met speelgoed al zien staan, dat is namelijk onze nieuwe beweegbox. Deze beweegbox is zo samengesteld dat wij samen op een makkelijke manier leuke, actieve en creatieve spelletjes of activiteiten kunnen uitvoeren. De kinderen vinden het erg leuk om mee te spelen en het is ook nog goed voor de motorische ontwikkeling!
20230718 beweegbox kektProgramma meivakantie I BSO I Kekt - Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus I 24 april t/m 5 mei 2023 I Terug naar de oertijd

202303 oertijdWij gaan met z'n alle terug in de tijd. We gaan terug naar de dinosauriërs en gaan leven als de mensen in de oertijd!
Bekijk hier het complete programma.

Groetjes,
Het team van de BSO!


Ondertussen op de Hele Dagopvang - maart 2023
Wij hebben op Kekt het thema 'boerderij'. Om dit thema nog meer te laten leven en 'echt' te ervaren hoe is het om boer(in) te zijn, hebben wij met de HDO-kinderen een boerderij gemaakt in de centrale hal. 

Op de foto’s zie je een paar kinderen de stallen van de koeien schoonmaken, eieren verzamelen in ons kippenhok, de varkens eten geven en knuffelen met de schapen. Omdat een boerderij hard werken is, is het nog in opbouw. Wij wachten nog op onze overalls én als onze koeien genoeg melk geven én de kippen eieren, openen wij ook ons boeren-winkeltje.

20230315 kekt boerderij

Programma voorjaarsvakantie I BSO Kekt. BSO Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus I 27 februari t/m 03 maart 2023 I Spaghetti & Confetti

2023 italieCiao ragazzi,
Benvenuto in Italia! Deze week vieren we een Italiaans feest op de BSO. Klik hier voor het complete programma.
We maken een Toren van Pisa na, spelen met regenboogspaghetti en leren hoe wij een echte pizza kunnen bakken. We smikkelen van de pizza's, gaan met elkaar kijken naar vulkaanuitbarstingen en maken Italiaanse ijshoorntjes met fruit. Mamma mia, we vieren feest in Italië!

Groetjes van het BSO-team

Ondertussen op de VKV - 20 februari 2023
Vandaag hebben wij met de kinderen kleuren benoemd en fruit soorten gesorteerd op kleur. Dit past helemaal in ons thema: 'restaurant'.
202302 kekt restaurant fruit kleurenOndertussen bij de Hele Dagopvang - 16 februari 2023

Wij hadden vanmorgen een super leuke spontane poppenkast voorstelling. Onze pop was haar varkentje kwijt! De kinderen deden enthousiast mee om het varken te zoeken. Er ontstond nog wel enige verwarring of de koe door kon gaan voor het varken, maar de kinderen konden al snel vertellen dat een varken roze was en een koe niet. Het was een hele geslaagde voorstelling!

20230216 kekt poppenkast 220230216 kekt poppenkast 1


Programma kerstvakantie  I BSO Kekt, BSO Klein IKC Peperklip en Kaleidoscoop Campus | 26 december 2022 t/m 6 januari 
Wij duiken de wereld in van sneeuw, sneeuwpoppen en warme kleren met het thema Winter Wonderland. We maken onze eigen sterrensandwiches, sneeuwpoppen van rijstwafels en heerlijke smoothies! Heb je wel is erwtensoep gegeten? Kom het allemaal proeven en beleven. Bekijk hier ons complete programma.

Lieve groetjes BSO-team

Programma herfst
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 24 oktober t/m 4 november 2022

202201_wildewesten.pngIn de herfstvakantie duiken we de wereld in van insecten, kriebelbeestjes en andere sluipers. We onderzoeken ze, maken ze na en gaan er van smullen. Nee, niet van echte insecten! Maar van zelfgemaakte insecten! Welk diertje hoor je tijdens de Insectengeluiden bingo of speel Levend muizenval! Tijdens onze uitstapjes gaan wij proefjes doen in de Ontdekhoek en klimmen en klauteren in het klauterbos. Check hier het programma.

Goed om te weten: de scholen in Schiedam-Oost hebben in verschillende weken herfstvakantie. Maandag 24 t/m 28 oktober is de door de overheid geadviseerde vakantieweek.

Kriebelende groetjes van het BSO team!

Op pad in de voorjaarsvakantie - BSO - februari 2022
Wij zijn met de tram naar het springpark in de Margriethal geweest. We hebben onderweg veel gezien en in de hal was van alles te doen, ook als je even niet wilde springen!
20220303 bso voorjaarsvakantie springpark


Ondertussen bij de VKV Kekt - februari 2022

Op de VKV van Kekt hebben wij op dit moment het thema: verkeer. We zijn vandaag met de kinderen naar echte vliegtuigen gaan kijken! We zijn samen met de KomKids-bus naar Rotterdam The Hague Airport gereden en hebben daar vliegtuigen gespot. We hebben zelfs met een echte piloot gesproken!
202202 uitje vkv 1202202 uitje vkv

Programma voorjaars
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 28 februari t/m 4 maart 2022

202201_wildewesten.pngHet 'Wilde' Westen werd vroeger en ook tegenwoordig nog, vaak gezien als een land vol cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers. In veel Amerikaanse films en strips zagen we deze figuren terug en nog steeds blijft het tot de verbeelding spreken. Droom je er ook wel eens van om een cowboy te zijn? Of zou je net zo'n stoere look willen hebben als een echte indiaan? Deze week dompelen we ons een beetje onder in de sfeer van het Wilde Westen. Check hier het programma. Geniet ervan!

Wihaaaaaa! Veel plezier allemaal!
Groetjes,
Het team van de BSO

Programma kerstvakantie I BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 kerstvakantie azieWe wanen ons helemaal in Japan en India tijdens het eten van sushi het maken van pandancake, tijdens het sumoworstelen of bij het maken van Geisha blikjes. Ehm, wat voor blikjes? Nou dat kom je vanzelf te zien op de BSO, kom daarom ook! En heb je een kimono (een Japanse jurk), neem die dan natuurlijk mee om een dagje aan te doen! 

Bekijk hier ons complete programma.

Groetjes van het team van de BSO

Ondertussen bij de BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus & KlipKids - oktober 2021

202110 Kekt bso uitjeTijdens de herfstvakantie was het thema: Hip Holland Hip. Alle activiteiten hadden deze 2 weken een Hollands thema. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bezoekje gebracht aan het Maritiem museum. Het was een geslaagde dag!


Ondertussen bij de HDO Kekt - september 2021
202110 kekt circusIn de Hele Dagopvang hebben wij de zomer afgesloten met het thema: circus! Twee weken lang was het feest met allerlei leuke en actieve activiteiten. Er waren clowns, koorddanseressen, jongleurs en heel veel andere artiesten.


Programma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 18 t/m 29 oktober 2021 I Hip Holland Hip!

202109 herfstvakantieHallo allemaal,

Wij wonen in een heel klein land met heel veel mensen bij elkaar. Dichtbevolkt heet dat! En we zijn een heel typisch volk met allemaaleigen gebruiken. Nu heeft ieder volk dat natuurlijk wel maar weet je eigenlijk wel dat iets dat voor jou heel gewoon is, voor mensen uitandere landen heel vreemd is?! Een patatje mayo bijvoorbeeld! Vraag maar eens aan een toerist of zij dit ook kennen in hun eigenland en ze staren je vast verbaasd aan! Allemaal leuke gekke, hippe, Hollandse weetjes kom je tegen deze week. We gaan speuren,sporten, knutselen, quizen en nog veel meer. Hip Holland Hip is het thema! Bekijk hier ons programma.

Groetjes van het BSO team

Restaurant Kekt - augustus 2021

Bij Kindercentrum Kekt koken wij in ons eigen restaurant! We maken lekker broodjes en zelfgemaakte gezonde pizza's. We zoeken op wat we gaan maken, we kijken wat we nodig hebben en als we iets missen gaan we dit halen bij de winkel. We tellen de schepjes bloem, kneden het deeg en als het klaar is gaan we lekker smullen! Kom je ook gezellig bij ons koken?

Klik op de foto's voor een vergroting.

202108 pizzabakken kekt202108 hdo kekt broodjesbakkenOndertussen in de hele dagopvang - augustus 2021

Lekker buiten bewegen vinden wij leuk en belangrijk! En het is lekker weer dus wij zijn heerlijk naar de speeltuin gegaan.
202108 speeltuinProgramma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 26 april t/m 07 mei 2021

20210316 sambabalHallo allemaal,

Dans, zing en wees vrolijk want het is Caribisch carnaval! Met dit thema wordt het natuurlijk één groot feest op de BSO! Alles wat bij Caribisch carnaval hoort staat deze week in de planning. We maken maskers, sambaballen, en maken zelfs onze eigen praalwagen. Ook hebben we leuke spellen, we gooien de heupen los bij het sambaballen werpen én tijdens het dansen. Want bij Caribisch carnaval hoort het vrolijke dansen, de optochten, het verkleden en gewoon lekker genieten!

Kom ook en geniet met ons mee! Klik hier voor het programma.

Feestelijke groetjes BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus en KlipKids

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Voorjaarsvakantieprogramma BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 22 t/m 26 februari 2021

2021 regenboogrollercoaster

Hallo allemaal, we duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een fleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekke kleurenparade!

Bouw een mini achtbaan en beleef de Rollercoaster Experience. Ontdek alle kleuren van de regenboog, ren een echte Color Run en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. We verwennen onszelf daarbij met heerlijke Regenboogwraps en een gezonde Regenboogsalade! Klik hier voor het complete programma.

Kleurrijke groetjes van het BSO team


KomKids StreetDans les 7+
Doen jullie mee met Mascha? Super stoer!