Op pad in de voorjaarsvakantie - BSO - februari 2022
Wij zijn met de tram naar het springpark in de Margriethal geweest. We hebben onderweg veel gezien en in de hal was van alles te doen, ook als je even niet wilde springen!
20220303 bso voorjaarsvakantie springpark


Ondertussen bij de VKV Kekt - februari 2022

Op de VKV van Kekt hebben wij op dit moment het thema: verkeer. We zijn vandaag met de kinderen naar echte vliegtuigen gaan kijken! We zijn samen met de KomKids-bus naar Rotterdam The Hague Airport gereden en hebben daar vliegtuigen gespot. We hebben zelfs met een echte piloot gesproken!
202202 uitje vkv 1202202 uitje vkv

Programma voorjaars
vakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 28 februari t/m 4 maart 2022

202201_wildewesten.pngHet 'Wilde' Westen werd vroeger en ook tegenwoordig nog, vaak gezien als een land vol cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers. In veel Amerikaanse films en strips zagen we deze figuren terug en nog steeds blijft het tot de verbeelding spreken. Droom je er ook wel eens van om een cowboy te zijn? Of zou je net zo'n stoere look willen hebben als een echte indiaan? Deze week dompelen we ons een beetje onder in de sfeer van het Wilde Westen. Check hier het programma. Geniet ervan!

Wihaaaaaa! Veel plezier allemaal!
Groetjes,
Het team van de BSO

Programma kerstvakantie I BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 kerstvakantie azieWe wanen ons helemaal in Japan en India tijdens het eten van sushi het maken van pandancake, tijdens het sumoworstelen of bij het maken van Geisha blikjes. Ehm, wat voor blikjes? Nou dat kom je vanzelf te zien op de BSO, kom daarom ook! En heb je een kimono (een Japanse jurk), neem die dan natuurlijk mee om een dagje aan te doen! 

Bekijk hier ons complete programma.

Groetjes van het team van de BSO

Ondertussen bij de BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus & KlipKids - oktober 2021

202110 Kekt bso uitjeTijdens de herfstvakantie was het thema: Hip Holland Hip. Alle activiteiten hadden deze 2 weken een Hollands thema. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bezoekje gebracht aan het Maritiem museum. Het was een geslaagde dag!


Ondertussen bij de HDO Kekt - september 2021
202110 kekt circusIn de Hele Dagopvang hebben wij de zomer afgesloten met het thema: circus! Twee weken lang was het feest met allerlei leuke en actieve activiteiten. Er waren clowns, koorddanseressen, jongleurs en heel veel andere artiesten.


Programma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 18 t/m 29 oktober 2021 I Hip Holland Hip!

202109 herfstvakantieHallo allemaal,

Wij wonen in een heel klein land met heel veel mensen bij elkaar. Dichtbevolkt heet dat! En we zijn een heel typisch volk met allemaaleigen gebruiken. Nu heeft ieder volk dat natuurlijk wel maar weet je eigenlijk wel dat iets dat voor jou heel gewoon is, voor mensen uitandere landen heel vreemd is?! Een patatje mayo bijvoorbeeld! Vraag maar eens aan een toerist of zij dit ook kennen in hun eigenland en ze staren je vast verbaasd aan! Allemaal leuke gekke, hippe, Hollandse weetjes kom je tegen deze week. We gaan speuren,sporten, knutselen, quizen en nog veel meer. Hip Holland Hip is het thema! Bekijk hier ons programma.

Groetjes van het BSO team

Restaurant Kekt - augustus 2021

Bij Kindercentrum Kekt koken wij in ons eigen restaurant! We maken lekker broodjes en zelfgemaakte gezonde pizza's. We zoeken op wat we gaan maken, we kijken wat we nodig hebben en als we iets missen gaan we dit halen bij de winkel. We tellen de schepjes bloem, kneden het deeg en als het klaar is gaan we lekker smullen! Kom je ook gezellig bij ons koken?

Klik op de foto's voor een vergroting.

202108 pizzabakken kekt202108 hdo kekt broodjesbakkenOndertussen in de hele dagopvang - augustus 2021

Lekker buiten bewegen vinden wij leuk en belangrijk! En het is lekker weer dus wij zijn heerlijk naar de speeltuin gegaan.
202108 speeltuinProgramma m
eivakantie I
 BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 26 april t/m 07 mei 2021

20210316 sambabalHallo allemaal,

Dans, zing en wees vrolijk want het is Caribisch carnaval! Met dit thema wordt het natuurlijk één groot feest op de BSO! Alles wat bij Caribisch carnaval hoort staat deze week in de planning. We maken maskers, sambaballen, en maken zelfs onze eigen praalwagen. Ook hebben we leuke spellen, we gooien de heupen los bij het sambaballen werpen én tijdens het dansen. Want bij Caribisch carnaval hoort het vrolijke dansen, de optochten, het verkleden en gewoon lekker genieten!

Kom ook en geniet met ons mee! Klik hier voor het programma.

Feestelijke groetjes BSO Kekt, Kaleidoscoop Campus en KlipKids

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Voorjaarsvakantieprogramma BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus | 22 t/m 26 februari 2021

2021 regenboogrollercoaster

Hallo allemaal, we duiken met een looping in de wereld van de achtbanen en gaan op een fleurige reis van kleuren, geuren en smaken tijdens deze knalgekke kleurenparade!

Bouw een mini achtbaan en beleef de Rollercoaster Experience. Ontdek alle kleuren van de regenboog, ren een echte Color Run en ontcijfer de geheime verborgen kleuren tijdens de media-activiteit: Colour Tracks. We verwennen onszelf daarbij met heerlijke Regenboogwraps en een gezonde Regenboogsalade! Klik hier voor het complete programma.

Kleurrijke groetjes van het BSO team

Kerstvakantieprogramma BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop Campus  | 21 december - 1 januari
OLYMPUS DIGITAL CAMERAHo-Ho-Ho allemaal! Pak de Kerstboom van zolder en begin maar alvast met oude sokken te sparen… We pimpen onze Kerstsokken, gaan rocken op onze sokken tijdens het Kerstsokkenbal en brengen een bezoekje aan de geheime kamer van de stoute Kerstelf. Naast allerlei Kerstactiviteiten staan er ook typische winterse activiteiten op het programma zoals snowball games. Of doe mee het vuurwerksportspektakel! Deze en nog veel meer piekjne activiteiten zijn te vinden in dit Kerstprogramma! Kom jij deze vakantie met ons meevieren? Inschrijven kan tot 20 november. Groetjes van het BSO team

Klikt u hier voor het activiteitenprogramma.

Herfstvakantieprogramma BSO Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop Campus -19 t/m 30 oktober 2020
Funny dragons in a fantasy landscape with castle. Cartoon vector illustrationBen jij helemaal gek op unicorns of trollen, regenbogen of vuurspuwende draken, feeën of monsters maar vooral op magie en fantasie? Dan kun je met de activiteiten die op het programma staan helemaal uit de voeten! Zo kun je zelf een monster maken of smullen van een unicorn, speel het spannende spel Welke superheld ben ik? Of leer toveren op de toverschool!

Het kan zo gek niet deze vakantie of we hebben er een leuke activiteit voor gemaakt! Klik hier voor het complete programma. Opgeven kan tot 11 september! 

Groetjes van het fantasie BSO team


Kindcentrum Kekt start opvang vanaf 05.00 uur voor kinderen van 0-4 jaar
Vanaf 31 augustus starten wij vol enthousiasme onze vroege opvang bij Kindcentrum Kekt in Schiedam-Oost. Kinderen van 0-4 jaar kunnen al vanaf 05.00 uur ‘s morgens hun dag bij ons starten. Waarom? Omdat ook zij opvang verdienen met kwaliteit. Als je ouders afwijkende werktijden hebben, dan is het vinden van opvang lastig en zal je vaak naar de oppas gaan. Maar het is nog leuker als je naar de opvang kan waar je samen met andere kinderen elke dag weer een avontuur beleefd en nieuwe dingen ontdekt.

Bij KomKids is kinderopvang meer dan opvang alleen. Wij zetten alles op alles om kinderen niet alleen een plezierige tijd te bieden, maar ook om ze op de beste manier te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarnaast zien we het als onze taak om ouders te ontzorgen. Daarom vroegen we tijdens ons Oudertevredenheidsonderzoek of ouders/verzorgers behoefte hebben aan opvang vanaf 05.00 uur. Het antwoord was ‘ja’. Met als resultaat deze nieuwe opvangsoort met een groep van 12 kinderen, het gewone flexibele uurtarief en enthousiaste Pedagogisch Medewerkers die klaarstaan om dit avontuur samen met de kinderen te starten.

‘Door ouders deze mogelijkheid te bieden kunnen niet alleen zij, maar ook de kinderen werken aan hun toekomst. Want wat een kracht hebben deze mensen om 5 uur in de ochtend hun dag te starten.’ Aldus Yde Dragstra – Directeur KomKids.
Nieuwsgierig? Kom dan vrijdag 28 augustus van 10.00-14.30 uur naar onze Open Dag: neem een kijkje in ons kindcentrum en stel al je vragen aan de Pedagogisch Medewerkers.

Het nieuwe brengen en halen vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei zijn wij weer geopend voor alle kinderen. De gang van zaken betreft het brengen en ophalen van kinderen zijn door de corona maatregelen aangepast. 
De looproute voor de hele dagopvang:Looproute voor de VKV:

KomKids StreetDans les 7+

Doen jullie mee met Mascha? Super stoer!

Programma BSO meivakantie Kekt - KlipKids - Kaleidoscoop Campus 2020
Nieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 27 april t/m 8 mei? Zie hieronder voor het complete programma.

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. Aanmelden kan tot  uiterlijk 4 weken voor de vakantie.

2020 meivakantie schiedamoost week1
2020 meivakantie schiedamoost week2

 

 


Uitnodiging 15-jarig Jublieum Kekt!

Kekt 15 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Vakantieprogramma BSO Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop 2019

De vakanties van Kekt - KlipKids en Kaleidoscoop lopen niet gelijk aan elkaar, de vakantie-programma's zijn daarom per week verschillend.
In de week van 22 t/m 26 april hebben de kinderen KlipKids en Kaleidoscoop vakantie.
In de week van 29 april t/m 3 mei hebben alle kinderen van BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop vakantie. Klik hier voor het programma van deze week.
In de week van 6 t/m 10 mei hebben de kinderen van BSO Kekt vakantie. Klik hier voor het programma. 
2019 meivakantie


Programma BSO Kekt voorjaarsvakantie 2019
In de voorjaarsvakantie komen alle kinderen van BSO Kekt, KlipKids en Kaleidoscoop samen in Kindcentrum Kekt.
2019 KektProgrammaVoorjaarsvakantie